Sin categoríamindfulness en meditatie met paarden in de natuur - Port Alma

19 september 2018by portalma0

Wil je wel eens weten waarom je voelt wat je voelt en je denkt wat je denkt ? Dat kan nogwel eens een eng en gevaarlijk avontuur zijn, waarom zou je dat doen? WE HEBBEN EEN NONVERBAL PROGRAMMA ONTWIKKELD OM DE GEVOELENS EN GEDACHTEN TE ONDERZOEKEN MET BEHULP VAM ONZE PAARDEN. Paarden zijn groot en sterk, warm en zacht en meest belangrijk : ze kunnen niet liegen. In deze wereld waar men liegt en bedriegt kunnen we alleen op onze eigen gevoelens en ervaringen vertreouwen en daarmee reageren. Echter deze reacties zijn onbewust en automatisch en brengen ons niet altijd wat we willen. Wat zou er gebeuren als iemand je de waarheid verteld over jouw acties? JA, Misschien kan dan dit gedrag veranderen. Deze ervaring met de paarden zal je een dieper inzicht geven. MAAR WEES GEWAARSCHUWD VERANDEREN KAN PIJN DOEN. Ben je bereid deze uitdaging aan te gaan ? Bel of kijk op onze website: Nederlands/Engels 0034-678 246 174 Spaans/Engels 0034-608 618 628 Web site: PORTALMA.ES Programma start vrijdag 10:00 en eindigd zondag na de lunch (elke 1e en 3e weekend van de maand.)

Priis: 490 euro per persoon. Max 2 personen per weekend. Inclusief maaltijden en overnachtingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.