Sin categoríaLife Turning Experience Method - Port Alma

6 juni 2019by portalma0

Life Turning Experience Method

day 1
day 3
day 2

Boven staande foto´s geven een groei weer van drie dagen.

Deze bloem doet dat gewoon door te zijn wie hij/zij is, er is geen twijfel over: kan ik dat wel, doet een ander het beter dan mij enzovoort. Natuurlijk is het van belang waar het zaadje terecht is gekomen, de grond, watervoorziening, zonlicht.

Als we kijken naar hoe wij groeien dan merken we al gauw dat we ons unieke wezen negeren en eigenlijk alles minimaliseren. Waar we geboren zijn en hoeveel voedsel en water en zonlicht we krijgen is al een bron van ergenis. want het is altijd te weinig en gebruiken dit als excuse om stil te blijven staan, en vervolgens klagen we dat we zo klein blijven.

Onze methode LTE (life turning experience)

We gebruiken de paarden, honden, katten en de natuur om te ervaren en te zien hoe dingen werken. Het wordt dan al snel duidelijk dat onze gedachten over wat we nodig hebben en wie we zijn, gebaseerd zijn op een droombeeld. Om te groeien hebben we voeding, water en zonlicht nodig, anders dan de plant/bloem kunnen we ons verplaatsen. Ja echt waar !!!  We  kunnen een beter plekje in de zon zoeken, en we kunnen schoner water en beter voedsel bemachtigen. Wat we echter geleerd hebben is: je moet blij zijn met wat je hebt, je bent als een dubbeltje geboren en meer van dit soort waarheden.

De mogelijkheden die we bieden zijn :

een lang weekend van vrijdagochtend tot zondag middag.

een week van donderdag avond tot donderdag morgen.

Beide opties zijn een intensieve training waar bij we allereerst kijken samen met de client wat is er nodig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.