HomeCONSTEL·LACIONS FAMILIARS - Port Alma

https://portalma.es/wp-content/uploads/2019/01/PHOTO-2018-12-30-22-42-152.jpg

Per què Constel·lacions Familiars amb cavalls? És molt senzill: els cavalls no poden amagar la realitat.

La meva pròpia experiència en Constel·lacions Familiar em posa al davant moltes preguntes. Per exemple: “Els meus pensaments permeten que les coses es mostrin tal com son? Son el meu pudor / vergonya decisius en el procés? El que està passant no serà part del meu propi dolor?”  Tot això feia que sorgissin molts dubtes durant el meu paper com a representant. A més a més, no estava segur si era honest en dir si això era real o fruit de la meva imaginació.

Conclusió

Per tant la meva conclusió va ser: representar a algú a qui no conec, no pot ser totalment “pur”. Potser tinc algunes semblances amb els meus propis problemes, respecte a qui represento, i aquell que m’escull de representat ha reconegut aquesta petita part de mi.

Quan vaig començar a utilitzar els cavalls en teràpia, em va quedar clar que quan algú entrava en l’espai, l’actitud i comportament dels cavalls es modificava. En el mon humà passa el mateix, perquè tot canvia quan algú nou arriba. Per què el cavall és més sensible que nosaltres? Potser perquè és una presa i sempre han d’estar alerta al perill. Les persones som caçadors, encara que la majoria de nosaltres actuem com a preses.

Això ja significa un problema pel cavall. Algú que pretén ser “una altre cosa” no és de fiar. Per exemple: els cavalls escullen un líder per les seves qualitats en ser capaç de reconèixer molt ràpidament el perill. La manada confia en el seu bon judici al 100%, per tant quan el líder comença a córrer, ells el segueixen. No hi ha cap mena de dubte: “eih, estàs segur de que és un lleó i de que té gana?” Un líder que fugi d’un conill no actua de forma correcte i suposarà un desgast d’energia, mai faria això perquè també avantposa l’interès de la manada per davant del seu propi interès.Resum.“Per això, algú que està enfadat i riu, no és digne de confiança i no és del nostre interès.

Resum

Per això t’ignorarem.” Això posarà en marxa una gran quantitat de pensaments i emocions. Llavors, en comptes de mostrar el nostre enfado (acció) reaccionem (presa) sobre els resultats, que posem en marxa de forma inconscient.

Aquesta acció/reacció la podem visualitzar en les Constel·lacions Familiar i li ensenyarà cóm pensem sobre nosaltres mateixos, tot seguit del “per què”

I ara, sabent que això ho canviarà tot…

Si vol canviar,

cliqui aquí

Les Constel·lacions Familiars i Sistèmiques és un mètode de treball terapèutic, desenvolupat per Bert Hellinger durant els anys 1990.

Amb les Constel·lacions Familiars se’ns mostren imatges inconscients que estan en nosaltres, pel fet de pertànyer a un Sistema Familiar. La comprensió a nivell d’Ànima, quan posem llum a aquestes dinàmiques ocultes, ens permet avançar amb més facilitat i lleugeresa a la vida.

Sessions Individuals I Tallers en grup.

https://portalma.es/wp-content/uploads/2018/01/IMG_2419.jpg