https://portalma.es/wp-content/uploads/2019/10/Port-Alma.jpg
Port AlmaQUI SOM?
Port Alma es troba al Plà de Martís, a la comarca del Plà de l’Estany, entre Banyoles i Esponellà (Girona). Un entorn on camps de conreu i boscos dibuixen el paisatge envoltat de muntanyes (Rocacorba, Mare de Déu del Mont, El Montgrí) i amb els Pirineus al fons.
Port AlmaQUE FER?
Port Alma, el “port” on fer una parada per “re-aprovisionar” la nostra ànima, la nostre essència, on poder trobar-nos de nou amb el nostre “jo” més profund. Teràpia amb Cavalls - Constel·lacions Familiars - Lloguer d’Espais - Retirs de Meditació, Mindfulness.
Port AlmaCONSTEL·LACIONS FAMILIARS
La meva pròpia experiència en Constel·lacions Familiar em posa al davant moltes preguntes. Per exemple: “Els meus pensaments permeten que les coses es mostrin tal com son? Son el meu pudor / vergonya decisius en el procés?
Port AlmaMINDFULLNESS & MEDITACIÓ
Cóm podem utilitzar aquestes eines per aconseguir una vida millor? T’agradaria arribar a comprendre les teves emocions i la teva forma de pensar? Això pot espantar i fins i tot ser una aventura perillosa.
Port AlmaFUNDACIÓ FAUNA
Donem refugi a animals salvatges que han resultat ferits per algun accident, dispars de caçadors o que s’han fet mal d’alguna altre forma.
Una vegada n’hem pres cura i s’han recuperat, aquests animals s’alliberen, a ser possible, en el mateix indret on se’ls va trobar.
https://portalma.es/wp-content/uploads/2018/12/IMG-20160505-WA0013-11.jpg