Benvinguts
trainers
co-trainers
Ahram

Ahram

stevige jongen die graag eet. fantastisch rijpaard

Yasmin

Yasmin

de leidster van de kudde, 19 jaar oud

Rafael

Rafael

ondeugend en denkt dat hij de baas is.

Rainbow

Rainbow

net als Raoul achtergebleven samen met Raoul en de 2 kittens naar port alma gekomen.

Uriah

Uriah

vreemde eend in de bijt, weet zijn plek wel te vinden.

Basu

Basu

probeert altijd te helpen maar begrijpt meestal niet wat er gedaan moet worden.

Soltan

Soltan

de grote beschermer. altijd op de achtergrond alles in de gaten houden.

Asha

Asha

ze gaat vaak alleen op stap, is altijd blij met mensen en knuffelt graag.

Chianna

Chianna

werkpaard van de roedel probeert alles bij elkaar te houden.

Tiger

Tiger

kater geduldig met kinderen laat alles gebeuren, als hij honger heeft laat hij het weten.

Fami

Fami

zwarte poes gaat haar eigen gang.

Clyde

Clyde

katertje meegenomen van de ranch waar hij achtergelaten werd.

Bonnie

Bonnie

deze kitten was achtergelaten op de ranch, meegenomen naar huis.

Port Alma es troba al Plà de Martís, a la comarca del Plà de l’Estany, entre Banyoles i Esponellà (Girona). Un entorn on camps de conreu i boscos dibuixen el paisatge envoltat de muntanyes (Rocacorba, Mare de Déu del Mont, El Montgrí) i amb els Pirineus al fons.

Aquest contacte directe amb la Natura i els Animals, que formen part de Port Alma, 6 cavalls, 4 gossos i 4 gats, a més de la fauna autòctona de la zona (un ventall molt gran d’espècies d’ocells, animals de camp i bosc, etc. ) ens ajuden a retrobar la pau i el « silenci » necessaris per aturar els pensaments i centrar-nos en les sensacions més primàries que ens connecten amb la natura i que ens permeten connectar novament amb el nostre “ser”, amb la nostra ànima.
D’aquí el nom d’aquest indret: Port Alma, un espai on trobar refugi de l’estrès, el soroll i la velocitat que, de vegades, el dia a dia acaba imposant i que ens portant desgast i desànim. Un espai on poder pausar el ritme, prendre temps per retrobar-se amb un mateix i experimentar l’alegria de respirar el present, de prendre consciència de l’aquí i ara, de connectar novament amb la nostra més pura essència.

Port Alma, el “port” on fer una parada per “re-aprovisionar” la nostra ànima, la nostre essència, on poder trobar-nos de nou amb el nostre “jo” més profund.

Activitats:
  •  Teràpia amb Cavalls
  •  Constel•lacions Familiars Sistèmiques
  •  Lloguer d’Espais Exteriors per Teràpies i Activitats de Salut: Equinoteràpia, Coaching, Ioga, Musicoteràpia, Moviment del cos
  • Retirs de Meditació, Mindfulness

Disponibilitat de 1 habitació doble per Allotjament amb servei de Bed & Breakfast / Mitja Pensió / Pensió Complerta, depenent del tipus d’estança que es desitja.

Possibilitat de fer estances de llarga durada combinant teràpia amb les feines de la granja i hores lliures d’esbarjo.

Port Alma es troba al Plà de Martís, a la comarca del Plà de l’Estany i molt a prop de Banyoles, ciutat de gran atractiu turístic pel seu famós estany i amb gran tradició en activitats esportives, i relacionades amb la natura. Plà de Martís, és una extensa plana bàsicament de camps de conreu i boscos, situada entre els municipis de Serinyà, Fontcoberta i Esponellà, on es dibuixa un paisatge envoltat de muntanyes (Rocacorba, Mare de Déu del Mont, El Montgrí) i amb els Pirineus al fons. Molt ben comunicada des de Girona i també de Figueres, la zona és ideal per rutes de senderisme, ciclisme i també de muntanya. El paisatge és una de les meravelles d’aquest indret. Des de Port Alma podem gaudir de fantàstiques vistes al Prepirineu i Pirineu, i de passejos per camins i rutes envoltades de petits boscos de pins, roures, alzines i una extensa varietat de plantes autòctones de la zona.

Les instal·lacions

Habitació amb vistes al jardí amb llit de matrimoni i opció de llit supletori 

Contacte:

PORT ALMA
Veïnat Plà de Martís, nº 17
17832-Esponellà (Girona)