HomeQUI SOM - Port Alma

Port Alma es troba al Plà de Martís, a la comarca del Plà de l’Estany, entre Banyoles i Esponellà (Girona). Un entorn on camps de conreu i boscos dibuixen el paisatge envoltat de muntanyes (Rocacorba, Mare de Déu del Mont, El Montgrí) i amb els Pirineus al fons.

Aquest contacte directe amb la Natura i els Animals, que formen part de Port Alma, 6 cavalls, 4 gossos i 4 gats, a més de la fauna autòctona de la zona (un ventall molt gran d’espècies d’ocells, animals de camp i bosc, etc. ) ens ajuden a retrobar la pau i el « silenci » necessaris per aturar els pensaments i centrar-nos en les sensacions més primàries que ens connecten amb la natura i que ens permeten connectar novament amb el nostre “ser”, amb la nostra ànima.

D’aquí el nom d’aquest indret: Port Alma, un espai on trobar refugi de l’estrès, el soroll i la velocitat que, de vegades, el dia a dia acaba imposant i que ens portant desgast i desànim. Un espai on poder pausar el ritme, prendre temps per retrobar-se amb un mateix i experimentar l’alegria de respirar el present, de prendre consciència de l’aquí i ara, de connectar novament amb la nostra més pura essència.

Port Alma, el “port” on fer una parada per “re-aprovisionar” la nostra ànima, la nostre essència, on poder trobar-nos de nou amb el nostre “jo” més profund.

Port Alma es troba al Plà de Martís, a la comarca del Plà de l’Estany i molt a prop de Banyoles, ciutat de gran atractiu turístic pel seu famós estany i amb gran tradició en activitats esportives, i relacionades amb la natura. Plà de Martís, és una extensa plana bàsicament de camps de conreu i boscos, situada entre els municipis de Serinyà, Fontcoberta i Esponellà, on es dibuixa un paisatge envoltat de muntanyes (Rocacorba, Mare de Déu del Mont, El Montgrí) i amb els Pirineus al fons. Molt ben comunicada des de Girona i també de Figueres, la zona és ideal per rutes de senderisme, ciclisme i també de muntanya.

El paisatge és una de les meravelles d’aquest indret. Des de Port Alma podem gaudir de fantàstiques vistes al Prepirineu i Pirineu, i de passejos per camins i rutes envoltades de petits boscos de pins, roures, alzines i una extensa varietat de plantes autòctones de la zona.

bewolkte dag

Trainers

https://portalma.es/wp-content/uploads/2019/10/QUI-01.jpg
https://portalma.es/wp-content/uploads/2019/10/02-QUI-SOM-1.jpg

Co-Trainers

QUI 13
QUI 12
QUI 11
QUI 10
QUI 09
QUI 08
QUI 07
QUI 06
QUI 05
QUI 04
QUI 03

Instal·lacions

Disponibilitat de 1 habitació doble per Allotjament amb servei de Bed & Breakfast / Mitja Pensió / Pensió Complerta, depenent del tipus d’estança que es desitja.

Possibilitat de fer estances de llarga durada combinant teràpia amb les feines de la granja i hores lliures d’esbarjo.

Habitació amb vistes al jardí amb llit de matrimoni i opció de llit supletori

huis
slaapkamer 1
slaapkamer 1